GERECHTEN

Traiteur Gerrit in Vilvoorde biedt u diverse gerechten en samengestelde warme buffetten aan :

Al onze voorgerechten , soep en hoofdschotels kunnen ook besteld worden onder de vorm van Take Away en dit vanaf 4 personen.

De bestelling voor Take Away moet minimum 4 dagen op voorhand doorgegeven worden

KOUDE VOORGERECHTEN

Tomaat met grijze garnaaltjes en een slaatje
15.50€
Parmaham met meloenbavarois
15.75€
Vitello Tonato
16.20€
Rundscarpaccio met parmezaanschilfers
16.50€
Grijze Garnalencoctail
15.50€
Verse babyananas opgevuld met een exotische zeevruchten salade
15.40€
Paupiette van gerookte en gestoomde zalm
15.40€
Torentje van Kruidenpannekoekjes met gerookte zalm en huisgemaakte kruidenkaas
15.80€

WARME VOORGERECHTEN

Ambachtelijke garnaalkroketten ( 2 stuks )
15.50€
Krokant gebakken Kalfszwezeriken op bedje van witloof
18.50€
Scampi's met tomatensaus van de chef ( 8 stuks )
16,50€
Scampi's in looksaus ( 8 stuks )
16,50€
Scampi's met een licht currysausje en gewokte mélange van prei , orzo en paprika( 8 stuks )
16.50€
Oosterse Scampi's met mango en een zoetzuur sausje ( 8 stuks )
16.50€
Kabeljauwhaasje - julienne van prei - kersttomaat - mousselinesaus
18.50€
Sint Jacobsvruchten in een erwtensoepje met hamkrokantje
17.50€
Normandische Coquille Sint Jacques
17€
Schartongrolletjes met duglérèsaus ( mosseltjes , garnalen en champignons )
16.50€
Vol au vent met bladerdeegje
15€

SOEPEN

Aspergeroomsoep
4.50 €/liter
Minestrone
4.50 €/liter
Broccolisoep
4.50 €/liter
Kipperoomsoep
4.50 €/liter
Tomatensoep + Balletjes
4.50 €/liter
Bloemkoolsoep
4.50€/liter
Witloofroomsoep
4.50 €/liter
Champignonroomsoep
4.50 €/liter
Pompoensoep
4.50€/liter
Bretonse vissoep
5.50€/liter
Kreeftensoep
6.50 €/liter
Doperwtensoep met gebakken spekjes
4.50 €/liter

HOOFDSCHOTELS VLEES

Kalfsblanquette met groentekrans
18,50€
Boeuf Stroganoff met groentenkrans
18.50€
Gebraden Kalfsfilet met kruidenkorst en groentenkrans
21.00€
Ossobucco met groentenkrans
20.50€
Lamsfilet met groentenkrans
23.50€
Lamskroon à l'ancienne met basilieksaus en zijn groentekrans
23.50€
Kalfszwezerikken met champignonsaus, groentekrans
21.50€
Varkenshaasje met champignonsaus met groentekrans
20,50€
Ardeens gebraad met sherry roomsaus , groentekrans
19.00€
Varkensgebraad "Orloff" met groentekrans
19,00€
Gebraiseerde Varkenskotelet met Napolitaanse saus en groentenkrans
19.50€
Hoofdschotels zijn voorzien van kroketten , rosti aardappelen of gratin dauphinois ( aan u de keuze )
Groentenkrans : Gebakken witloof , Boontjes met spek en flan van broccoli/bloemkool

HOOFDSCHOTELS VIS

Schartongrolletjes met rivierkreeftjes in een garnaalsausje en groentenkrans
17.50€
Scampi's met een licht currysausje/granny smith appel en groentenkrans
17.50€
Scampi's met tomatensaus van de chef en groentenkrans
17.50€
Scampi's met looksausje en groentenkrans
17.50€
Stoofpotje van scampi's en groentenkrans
18.50€
Zeetong op oostendse wijze met groentenkrans
23.50€
Zalmhaasje met dillesausje en groentenkrans
18.50€
Kabeljauwhaasje met duglérè saus en groentenkrans
18.50€
Kabeljauwfilet op een bedje van tomatencompote met Noilly Pratt sausje en groentenkrans
19.50€
Zeebaarsfilet met een Normandisch sausje en groentenkrans
18.50€
Vissersstoofpotje met prei en coquilles en groentenkrans
19.50€
Groentenkrans : Gebakken witloof , Boontjes met spek en flan van broccoli/bloemkool
Hoofdschotels zijn voorzien van kroketten , rosti aardappelen of gratin dauphinois ( aan u de keuze )

HOOFDSCHOTELS GEVOGELTE

Vol-au-vent en groentekrans
16,50€
Vol au vent met kalfszwezeriken en groentenkrans
21.50€
Stoofpotje van kip op spaanse wijze met gebakken krielaardappelen
17.50€
Kippenborst met champignonsaus en groentekrans
17,50€
Kippenborst met appelsiensaus en groentekrans
17,50€
Parelhoenfilet met porto sausje en groentekrans
18,50€
Kalkoenfilet met champignonsaus en groentekrans
17,50€
Eendeborst met saus poivre vert en groentekrans
19,80€
Hoofdschotels zijn voorzien van kroketten , rosti aardappelen of gratin dauphinois ( aan u de keuze )
Groentenkrans : Gebakken witloof , Boontjes met spek en flan van broccoli/bloemkool

HOOFDSCHOTELS WILD

Ragout van everzwijn met groentenkrans
19.20€
Ragout van Hinde met groentenkrans
19.20€
Everzwijnfilet met poivradesaus en groentenkrans
20.80€
Hindefilet met widsaus en groentenkrans
21.50€
Hazerugfilet saus Harlekijn met groentenkrans
20.45€
Gevogeltestoofpotje met fazantenfilet en groentenkrans
19.50€
Vol au vent met fazantfilet en boschampignons , groentenkrans
19.50€
Hoofdschotels zijn voorzien van kroketten , rosti aardappelen of gratin dauphinois ( aan u de keuze )
Groentenkrans : Gebakken witloof , Boontjes met spek en flan van broccoli/bloemkool

SAMENGESTELDE WARME BUFFETTEN

Warme hapjes – tomaat met grijze garnalen – Tomatenroomsoep – Vol au vent met kroketten en groentenkrans - gebak
31.50 €/persoon
Warme hapjes – Schartongrolletjes met garnaalsaus op bedje van gestoofde prei – Champignonroomsoep – Eendeborst saus poivre vert met groentekrans en kroketten – Gebak
35,50 €/persoon
Warme hapjes – Garnalencoctail – pompoenroomsoep – varkenshaasje saus Chimay met groentekrans en rösti aardappelen – Gebak
35,50 €/persoon
Warme hapjes – rundscarpaccio met parmezaanschilfers – witloofroomsoep – Varkenshaasje saus poivre roze met groentekrans en kroketten – Gebak
35,50 €/persoon
Warme hapjes – Paupiette van gerookte en gestoomde zalm – Witloofroomsoep – Eendeborst saus poivre vert met groentekrans en kroketten – Gebak
35,50 €/persoon
Warme hapjes – scampis met een licht currysausje – Witloofroomsoep - eendeborst saus poivre vert met groentekrans en kroketten – Gebak
34.50 €/persoon
Warme hapjes – grijze garnalencoctail – Kipperoomsoep – Parelhoenfilet saus Muscat met groentekrans en kroketten – Gebak
33.50 €/persoon
Warme hapjes – parmaham meloen – Tomatenroomsoep – Schartongrolletjes met rivierkreeftjes in een garnaalsausje met groentenkrans en kroketten – Gebak
33.50 €/persoon
Warme hapjes – Paupiette van zalm – Champignonroomsoep – parelhoenfilet saus Véronique met groentekrans en kroketten – Gebak
31,50 €/persoon
Warme hapjes – Parmahesp met meloen – Tomatenroomsoep met balletjes – Runds-en varkensgebraad met groentekrans, sc. Chimay en kroketten - Gebak
30.50 €/persoon
Warme hapjes – Verassingstaartje met zalmmousse – Witloofroomsoep – Opgevulde kippeborst met pistache saus Chimay, groentekrans en kroketten – Gebak
30.50 €/persoon
Warme hapjes – Parmahesp met meloen – Aspergeroomsoep – Kabeljauwhaasje saus duglérè met groentekrans en kroketten – Gebak
30.50 €/persoon
Warme hapjes – Tomaat en garnaal – Tomatenroomsoep – Zalmhaasje met dillesaus groentekrans en kroketten – Gebak
30.50 €/persoon
Warme hapjes – Parm met meloen – Witloofroomsoep – Lamsfilet met groentekrans en rösti aardappelen en witloofsaus – Gebak
35,50 €/persoon

Copyright © all rights reserved.